Algemeen: crediteuren

Wanneer Recoup een faillissement behandelt, heeft u als crediteur in het faillissement de mogelijkheid om uw vordering online in te dienen. U bezoekt daartoe de website www.crediteurenlijst.nl en dient uw vordering online in. Dat gaat als volgt:

  1. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een handige toelichting met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.
  2. Na activering van uw account dient u de vorderingen in het faillissement in drie stappen in door middel van een online formulier. Als u alle vragen op het formulier hebt ingevuld, bent u er zeker van dat u alle benodigde gegevens aan mij hebt verstrekt. U kunt daar ook scans van bewijsstukken (facturen etc.) uploaden.
  3. Uw vorderingen worden dan automatisch geplaatst op de crediteurenlijst in dit faillissement. U ontvangt daarvan direct per e-mail mijn officiële bevestiging.

Het gebruik van crediteurenlijst.nl is gratis. De geautomatiseerde gegevensverwerking verlaagt de kosten van de afwikkeling van het faillissement.

Faillissementsverslagen kunt u inzien in het Centraal Insolventieregister dat u kunt raadplegen op www.rechtspraak.nl.

> FAILLISSEMENTEN