ItalDax BV 2018-12-13T20:21:19+00:00

ItalDax BV

Zoals u bekend is bij vonnis van 6 november 2018 door de Rechtbank Midden-Nederland de besloten vennootschap ItalDax B.V. (ook bekend onder de handelsnaam: Chateau d ‘Ax) in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. W.J.B. van Nielen als curator.

ItalDax BV is CBW-erkend. Daarom kunt u zich als gedupeerde klant melden bij de Stichting Garantieregelingen CBW (hierna verder: CBW). Curator heeft hierover al contact opgenomen met de SG CBW. Voor de werking van deze regeling wordt u verwezen naar de website van CBW-erkend: www.cbw-erkend.nl. Op deze website is over dit faillissement het volgende te lezen:

“Zodra de curator jou (of ons over jouw vordering) heeft bericht dat er niet wordt uitgeleverd of terugbetaald, en dat er ook geen andere oplossingen voor de orderportefeuille zijn, dan kun je een beroep doen op de aanbetalingsregeling. In de uitleg lees je ook hoe je digitaal een beroep op de aanbetalingsregeling kunt indienen. Ondanks dat je mogelijk al eerder stukken hebt toegestuurd, is het voor de zorgvuldigheid en een snelle behandeling, belangrijk om alle gevraagde stukken, bij het indienen van het beroep nogmaals toe te sturen.“

Op dit moment zijn de winkels van Chateau d’Ax gesloten. Curator onderzoekt de mogelijkheid van voortzetting en doorstart en is in dat kader in gesprek met gegadigden. Op dit moment is dus nog niet bekend of kan worden uitgeleverd dan wel er een oplossing komt voor de orderportefeuille. Zodra hier in de komende weken duidelijkheid over komt, wordt u hierover bericht via het mailadres: faillissementitaldax@recoup.nl. Curator verzoekt u uitsluitend middels dit e-mail adres uw aankoop kenbaar te maken.

De curator is bij de CBW-erkend-procedure zelf verder niet betrokken en hij zal vragen hierover dan ook niet (kunnen) beantwoorden. Daarvoor verwijzen wij u naar de informatie op de CBW-erkend-site over faillissementen (https://www.cbw-erkend.nl/de-woonwinkel-is-failliet) of, als u daar het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, naar het email-adres van CBW-erkend: info@cbw-erkend.nl (of maak gebruik van het contactformulier op de site).